Opdrachten

Doordat de Provincie en verschillende gemeenten in Limburg samenwerken, krijgen onze trainees de kans om brede ervaring op te doen in de publieke sector. Ontdek waar onze trainees zich zoal mee bezighouden!

Op weg naar een duurzaam Maastricht: mijn rol bij Het Klimaathuis en Plus-je-MKB als energieprojectleider

LocatieGemeente Maastricht

TraineeDaan in 't Panhuis

Betekenis opdracht

Voor mijn eerste opdracht ben ik actief in het kernteam Energie binnen de gemeente Maastrichten. Hier houd ik mij bezig met alle vraagstukken op het gebied van Energie die zich binnen Maastricht afspelen. Mijn focus ligt op de twee projecten Het Klimaathuis en Plus-je-MKB.

Het Klimaathuis is een fysiek energieloket waar de inwoners van Maastricht terecht kunnen met al hun vragen met betrekking tot het verduurzamen van hun woning, dit doen we in samenwerking met verschillende organisaties. In mijn rol als projectleider ben ik medeverantwoordelijk voor het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast focus ik mij op de communicatie van het Klimaathuis richting de inwoners van Maastricht, om zo de effectiviteit van het Klimaathuis te vergroten.

Het project Plus-je-MKB richt zich op het opzetten van een volledig ontzorgingsmodel voor ondernemers die hun MKB-bedrijf willen verduurzamen. Binnen het project Plus-Je-MKB ben ik medeverantwoordelijk voor het opstellen van een Europese Aanbestedingsleidraad om zo een geschikte kandidaat te vinden die het project Plus-je-MKB mag gaan uitvoeren.

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen en met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Meld je nu aan!