Disclaimer

Aan het onderhoud van deze site besteedt RichtingZuid de grootst mogelijke zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Aan de teksten van deze internetsite kunnen dan ook géén rechten worden ontleend.
RichtingZuid draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar deze site van RichtingZuid (www.richtingzuid.nl) verwijst.
De grafische voorstellingen (waaronder de foto's) op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van RichtingZuid worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand. Desgewenst kunt u toestemming vragen via het contactformulier.

Constateert u onvolledigheden en/of fouten, dan stellen wij het op prijs dat u deze meldt via het contactformulier.

Deze website wordt onderhouden en beheerd door RichtingZuid. Voor vragen of opmerkingen over deze website kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK