Gemeente Venlo

Werken voor Venlo is werken voor de grootste gemeente in Noord-Limburg en werken voor méér dan 100.000 inwoners. Voor mensen uit alle stadsdelen en kernen binnen onze gemeentegrenzen met elk hun eigen historie, identiteit en trots. Van Belfeld in het zuiden, stroomafwaarts met de Maas mee tot aan Arcen in het noorden van onze gemeente.

Werken voor gemeente Venlo

Betrokken medewerkers die resultaten boeken op een slimme manier, daar zoeken ze naar in Venlo. Dit betekent dat je goed bent in je vak en begrijpt wat de omgeving vraagt. Samen met collega’s en anderen bedenk je daarvoor zo eenvoudig mogelijke oplossingen. Je houdt van duidelijke afspraken, korte lijntjes, neemt verantwoordelijkheid, ziet kansen en vind het leuk om net dat beetje extra te doen.

Het Venloos DNA

Bij de gemeente Venlo werken ongeveer 1100 bevlogen medewerkers verdeeld over 28 teams. Iedereen die werkt voor de gemeente Venlo, kiest voor Venlo en haar regio. Voor al haar inwoners en bezoekers. Iedere ambtenaar erkent de diversiteit in bewoners, stadsdelen en kernen. Bij de gemeente Venlo wordt er gedacht vanuit de leefwereld van onze inwoners, bedrijven en organisatie.

Organisaties

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen en met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Meld je nu aan!