Waterschap Limburg

Waterschap Limburg

Waterschap Limburg zorgt in de provincie Limburg voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Zo’n 300 gepassioneerde collega’s zetten zich daar dagelijks voor in: met de omgeving voor de omgeving!

We werken graag samen en zoeken verbinding. Daarbij hebben we ook oog voor de belangen buiten onze ‘waterkaders’.  Samen zorgen we ervoor dat het in Limburg goed en veilig wonen, werken en recreëren is in de buurt van het water.
Als overheidsorganisatie bepaalt een gekozen bestuur ons beleid. De bestuursleden behartigen met zorg de belangen van de inwoners, bedrijven en natuur in ons werkgebied.

Sinds 2021 doet Waterschap Limburg mee als partner bij RichtingZuid. Noortje Ververs is daar nu trainee, en doet een opdracht op het gebied van waterveiligheid binnen het Hoogwater Beschermingsprogramma. Een super actueel onderwerp!

Organisaties

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen en met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Meld je nu aan!