Gemeente Brunssum

Gemeente Brunssum

De gemeente Brunssum is een organisatie met lef, passie en creativiteit. Onze medewerkers doen hun werk graag en ze doen het goed. Onze dienstverlening is slim en eigentijds georganiseerd. Klantgerichtheid staat centraal. Onze +/- 230 medewerkers zetten zich op allerlei terreinen in voor de 28.000 inwoners van Brunssum. Brunssum is een rijke gemeente. De sociale samenhang is sterk, het voorzieningenniveau is hoog, ons verenigingsleven bloeit. Leven en wonen in Brunssum krijgt hoge waarderingscijfers van onze bewoners. Het winkelaanbod is uitgebreid en gevarieerd. Er is een fijnmazig aanbod van scholen en peuterspeelzalen in moderne huisvesting. Brunssum heeft een eigen zwembad, een eigen openluchttheater, een eigen bibliotheek. De medische voorzieningen zijn uitstekend en goed bereikbaar op een recent ontwikkeld ‘zorgplein’​.

In tal van wijken is de historische ’tuinstad’​-architectuur van 100 jaar geleden prachtig bewaard gebleven in het grootste aaneengesloten beschermd stads- en dorpsgezicht van Nederland. Tal van parken en natuurgebieden geven Brunssum een groene uitstraling. We vormen het hart van een dynamische Euregio, waar Nederland, Duitsland en België samenkomen en waar een uitgebreid aanbod is van opleidingen en banen. De bereikbaarheid is goed, dankzij de nieuwe Buitenring. Brunssum is trots op de kwaliteiten en waarden die samen onze gemeenschap vormen. We maken ons sterk om voor iedereen een mooie woon-, werk- en leefomgeving te creëren. Brunssum werkt. Wellicht hebben we in de toekomst ook jouw hulp daarbij nodig.

Organisaties

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen én met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Solliciteer!