Bestuursadviseur gedeputeerde staten

Bestuursadviseur gedeputeerde staten bij Provincie Limburg

Bestuursadviseur gedeputeerde staten | Provincie Limburg

Thomas Gardien | Trainee 2019-2021

Als bestuursadviseur werk ik nauw samen met één gedeputeerde, maar werk ik in feite voor het volledige college van gedeputeerde staten. Mijn werk is super dynamisch: het is een brugfunctie tussen de bestuurder en de rest van de organisatie. Op verschillende dossiers, zoals bijvoorbeeld de energietransitie, onderhoud ik contact met diverse collega’s die vanuit beleid met dit thema bezig zijn. Ik adviseer vervolgens ‘mijn’ bestuurder over besluiten die hij op dit thema gaat nemen. En daarmee adviseer ik het college van gedeputeerde staten.

Daarnaast is geen enkele dag hetzelfde. Ik begeleid mijn bestuurder tijdens werkbezoeken, ik bereid politieke vergaderingen met hem voor, schrijf mee aan uitingen en zorg voor een goed verloop van een bomvolle agenda.

De afwisseling die ik in mijn traineeship zo heb gewaardeerd, vind ik in deze functie ook terug. En dat is misschien wel het allerleukste eraan!

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen en met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Meld je nu aan!