Team RichtingZuid
6 maart 2024 door Team RichtingZuid

Beleidsmedewerker/ Projectleider Kabinet van de Commissaris van de Koning

Ik ben een echte generalist en heb sinds de start van mijn tijd bij de Limburgse overheid diverse functies mogen vervullen. Op het moment werk ik als beleidsmedewerker / projectleider bij het Kabinet van de Commissaris van de Koning. Een hele bijzondere werkomgeving, de ‘staf afdeling’ van de Gouverneur, zo omschrijf ik het wel vaker. Alle zaken waar de Gouverneur zich over buigt, van rijkstaken tot beleidsvraagstukken, komen in deze afdeling samen.
Dit jaar vinden twee grote projecten plaats in Limburg waar ik de regie op voer. Beide projecten zijn gerelateerd aan het thema vrijheid: de Nationale Viering van Bevrijdingsdag op 5 mei 2024, en daarnaast het programma 80 Jaar Vrijheid in Limburg (2024-2025). Hierin werk ik samen met het Nationaal Comité 4 en 5 mei, gemeenten, provincies, creatieve producers, heel divers!

Jorine van der Steen

 

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen en met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Meld je nu aan!