Stadsdeelregisseur bij Gemeente Maastricht

Na mijn Bachelor Sociologie in Nijmegen en mijn Master International Business in Maastricht wist ik nog steeds niet ‘wat ik later wilde worden’. Wel wist ik dat ik mij in wilde zetten voor onze samenleving en dan het liefst voor de Limburgse. Het traineeprogramma was dan ook een mooie kans om kennis te maken met het Limburgse overheidsleven. Uiteindelijk ben ik aan de slag gegaan bij de Gemeente Maastricht als projectleider en maakte ik al snel de stap naar de functie van Stadsdeelregisseur. Als Stadsdeelregisseur ben ik de verbindende schakel tussen alles wat er in mijn stadsdeel speelt en de Gemeente. De thema’s die ik tegenkomen lopen uiteen van veiligheid en leefbaarheid naar maatschappelijke initiatieven als het aanleggen van geveltuintjes. Ik ben veel op pad, met mensen in gesprek en leer de stad op een hele andere manier kennen.

Luuke Schmidt

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen en met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Solliciteer nu!