Relatiemanager plattelandsontwikkeling

Relatiemanager plattelandsontwikkeling bij Provincie Limburg

Relatiemanager plattelandsontwikkeling | Provincie Limburg

Roy Simons | Trainee 2018-2020

Als relatiemanager ben ik het eerste aanspreekpunt voor subsidierelaties en leg ik de verbinding met de overkoepelende strategie voor Plattelandsontwikkeling in Limburg. Met externe partners zoals Natuurmonumenten, Stichting Limburgs Landschap, Staatsbosbeheer, en IVN,
sta ik vrijwel elke dag in contact. Naast het beheer van het subsidieproces (beschikking, afrekening, etc.) heb ik ook als taak om pro-actief de relatie te onderhouden vanuit de strategische opgaven van de Provincie. Dit is een dynamisch terrein omdat er ook vanuit de duurzaamheidsopgave veel gevraagd wordt op het gebied van plattelandsontwikkeling.

Deze rol ligt me goed, ik heb tijdens het traineeship ontdekt dat ik goed ben in netwerken en ik een heel brede interesse heb. Ik overzie snel de grote lijnen en kan goed inschatten welke partijen we daarbij nodig hebben. Ik zit hier helemaal op mijn plek!

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen en met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Meld je nu aan!