Uitslagenavond op het Gouvernement

Uitslagenavond op het Gouvernement

”Lars, bij welke lijsttrekker sta jij?”

Gisterenavond vond in de feestzaal van de Provincie Limburg de uitslagenavond van de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Samen met Ronald Otten had ik de eer om deze spannende avond aan elkaar te praten. Een mooie, eervolle taak tijdens een avond waar veel collega’s een belangrijke bijdrage aan hebben geleverd. De uitslagen lieten uiteindelijk lang op zich wachten. Maar eenmaal binnen kon Ronald ze razendsnel presenteren en schakelen naar mij in een volle feestzaal waar ik de eerste reacties peilde bij de lijsttrekkers van de politieke partijen.

Ik kijk terug op een geslaagde avond en ik mag weer een mooie ervaring bijschrijven. Als jonge professional is het fantastisch om te werken voor een organisatie (RichtingZuid/Provincie Limburg) die mij de kans geeft om me te ontwikkelen en te groeien in mijn vakgebied.

”Ronald, terug naar jou”

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen en met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Meld je nu aan!