Programmamanager ‘Naar een databedreven Provincie Limburg’

Programmamanager ‘Naar een databedreven Provincie Limburg’ bij Provincie Limburg

Programmamanager ‘Naar een databedreven Provincie Limburg’ | Provincie Limburg

Louis Reinders | Trainee 2016-2018

Als programmamanager ‘Naar een databedreven Provincie Limburg’ richt ik met mijn team de organisatie in om data efficiënter, effectiever én verantwoord in te zetten voor onze maatschappelijke opgaven. Na mijn studie aan de Hotel Management School Maastricht heb ik eerst anderhalf jaar als analist in de commerciële sector gewerkt, voordat ik startte bij RichtingZuid. De thema’s digitalisering en data liepen als een rode draad door mijn opdrachten, waarbij ik o.a. privacybeleid heb geschreven, een datalab heb opgezet en geadviseerd over zelfrijdende voertuigen. In mijn huidige functie kom ik in contact met alle interne afdelingen, maar ook met bijvoorbeeld ministeries en grote marktpartijen. Voor mij e ideale combinatie om iets te betekenen voor Limburg!

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen en met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Meld je nu aan!