Keuzeworkshop Omgevingswet

Keuzeworkshop Omgevingswet

Ben jij klaar voor de Omgevingswet? De trainees van RichtingZuid in ieder geval wel! Donderdag 25 mei vond namelijk de keuzeworkshop Omgevingswet plaats. Tijdens de ochtend gingen de trainees aan de slag met de Omgevingswet, een wet waar veel ambtenaren mee te maken gaan krijgen. In de middag is uitgebreid stilgestaan bij de opgaven en rollen van de overheid in relatie tot de ruimtelijke puzzel. De grote transities op het gebied van wonen, klimaat, natuur en energie hebben immers een grote impact op de ruimtelijke inrichting. Maar welke overheid heeft hierin welke rol? En welke partijen zijn hier allemaal bij betrokken? Tijdens deze middag gingen we met deze ruimtelijke puzzel aan de slag, waarin we de kennis van de ochtend goed konden gebruiken.

 

De training Omgevingswet is onderdeel van een aantal keuzeworkshops die lichting 22-24 deze maand volgt. Hierbij kunnen trainees kiezen op welk gebied zij zich meer willen ontwikkelen. Waar de andere workshops gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, kozen deze trainees voor een inhoudelijke training. Het was een geslaagde dag!

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen en met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Meld je nu aan!