Strategisch beleidsadviseur lobby en fondsen

Strategisch beleidsadviseur lobby en fondsen bij gemeente Sittard-Geleen

Strategisch beleidsadviseur lobby en fondsen | gemeente Sittard-Geleen

Jordy Geurts | Trainee 2018-2020

Ik heb een studieachtergrond in internationale betrekkingen. Een paar maanden na het einde van mijn traineeship kwam ik deze functie bij de gemeente Sittard-Geleen. Een interessante functie bij een bekende organisatie. De gemeente Sittard-Geleen hecht veel waarde aan de ontwikkeling van jong talent en is daarom een partner van RichtingZuid. Dankzij het traineeship heb ik me gerealiseerd dat ik iets wilde doen met thema’s als lobby, netwerken en subsidies. In mijn huidige functie heb ik verschillende werkzaamheden waarin mijn opgedane ervaringen van het traineeship goed van pas komen. Zo adviseer ik onder andere de organisatie en bestuurders over lobbyacties en openstaande subsidies bij de provincie, het Rijk en de EU. Daarnaast bouw ik aan een netwerk en ben ik verantwoordelijk voor de contacten binnen de VNG en G40. De onderwerpen waar ik mee te maken heb zijn heel gevarieerd, duurzaamheid, mobiliteit, economie en huisvesting.

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen en met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Meld je nu aan!