Team RichtingZuid
1 maart 2022 door Team RichtingZuid

Eindelijk weer ‘live’!

Eindelijk weer ‘live’!

Op 10 en 24 februari mochten de trainees (lichting 21-23) eindelijk weer eens ‘live’ een training volgen. Het was toch weer even wennen, maar de sfeer zat er al snel goed in!

Marieke van den Berg en Peter van der Maas van Phaos #training stonden de trainees bij het Novotel in Maastricht op te wachten om hen mee te nemen in de wereld van het Projectmatig creëren. Aan de hand van de groepsopdracht die de trainees uitvoeren bij diverse partners werd er een training op maat aangeboden. De trainees leerden welke basisvragen ze aan het begin van een project moeten stellen, wat een project is en wat niet en hoe ze een opdracht ‘klein’ kunnen maken om gestructureerd te beginnen.

Aan de hand van verschillende activerende werkvormen werden de trainees echt aan het denken gezet. Ze werden uitgedaagd om de juiste vragen te stellen en te kijken of de doelstellingen die zij geformuleerd hadden ook de doelstellingen van de opdrachtgevers waren.

Iedereen was blij om elkaar weer te zien en tijdens de lunch en in de pauzes werd er volop gekletst. Maar er werd ook veel gelachen en dat was erg fijn om weer eens live te horen! De trainees waardeerden het enorm dat ze weer fysiek bij elkaar konden zijn en verlengden de dag met een heerlijk etentje bij Burgerlijk waar ze zich een paar lekkere burgers meester maakten!

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen en met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Meld je nu aan!