Projectmedewerker groene coördinatie

Projectmedewerker groene coördinatie

Bo Menten | Trainee 2019-2021

Ik werk  bij het cluster VTH als projectmedewerker groene coördinatie. Binnen deze functie probeer ik de samenwerking tussen partners in het buitengebied te faciliteren en te versterken. Daarnaast ben ik samen met mijn collega Henk Arends het eerste aanspreekpunt voor de Vrijwillige Groene Brigade. Een veelzijdige functie, met veel afwisseling waarbij zowel praktische als beleidsmatige zaken aan de orde komen. Ik vind mijn werk onwijs leuk omdat ik bij heel veel externe partners over de vloer mag komen, de vrijheid krijg om kansen gelijk aan te grijpen, en ook op bestuurlijk niveau mee mag denken over de samenwerking in het Limburgs buitengebied. Zonder het traineeship was ik nooit op deze plek terecht gekomen. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik mijn plek hier heb gevonden.

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen en met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Meld je nu aan!