Beleidsmedewerker integrale veiligheid & Bestuursadviseur

Beleidsmedewerker integrale veiligheid & Bestuursadviseur bij Gemeente Heerlen

Beleidsmedewerker integrale veiligheid & Bestuursadviseur | Gemeente Heerlen

Ankie Debije | Trainee 2016-2018

Tijdens mijn traineeship heb ik als laatste opdracht gewerkt als persoonlijk medewerker van een van de wethouders van de gemeente Heerlen gewerkt in combinatie met projectleiderschap in het sociale domein. Dat beviel zó goed dat ik dat ook graag na het traineeship wilde blijven doen en dat is ook gelukt! Sinds het einde van mijn traineeship in 2018 werk ik nog steeds als persoonlijk medewerker van wethouder Clemens en daarnaast ben ik strategisch beleidsmedewerker Integrale Veiligheid. Ik hou me o.a. bezig met veiligheidsvraagstukken zoals de coffeeshops, cybercrime, Kadernota veiligheid en rijksprogramma Heerlen-Noord. In deze functie ben ik adviseur voor de burgemeester. Deze combinatie in mijn werk maakt het uitdagend, spannend en ook afwisselend. Elke dag is anders!

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen en met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Meld je nu aan!