Adjunct-manager cluster Cultuur

Adjunct-manager cluster cultuur bij Provincie Limburg

Adjunct-manager cluster Cultuur | Provincie Limburg

Madelon Demeijer | Trainee 2016-2018

Tot 2016 had ik een baan bij de Universiteit Maastricht. Ik heb daar cultuurwetenschappen gestudeerd. De combinatie van cultuur en beleid wilde ik graag nog verder verkennen. Daarom heb ik me aangemeld voor het traineeprogramma. Ik ben aangenomen en deed mijn eerste opdracht bij het cluster Cultuur van de Provincie Limburg. Na het traineeprogramma ben ik teruggekomen bij het cluster, in de functie van coördinator van De Vondst. Toen De Vondst tijdens de Covid pandemie een periode dicht moest, kreeg ik de kans om veel meer binnen het cluster te werken. Dat beviel me zo goed dat ik besloot te solliciteren voor de functie van adjunct clustermanager. Dat doe ik nu sinds begin 2022. Vanuit deze positie krijg ik mee wat er zich in de rest van de organisatie afspeelt, super interessant!

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen en met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Meld je nu aan!