Selectieprocedure voor lichting 2019-2021

De volgende wervings- en selectieperiode zal plaatsvinden in april/mei 2019.

Dit duurt nog een poosje. Om je alvast een beeld te geven, wordt hieronder geschetst hoe de selectieprocedure voor het traineeprogramma 2019-2021 er ongeveer uit zal zien:

Ronde 1: Solliciteren
Je solliciteert online voor het traineeprogramma. Vul het formulier volledig in, en upload je CV ‘met een plus´.
Daarnaast vragen we je in je motivatie de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Wat je persoonlijke ambitie is als trainee;
  2. Welke talenten je denkt in te zetten als trainee;
  3. Wat je wil leren als trainee;
  4. Waar jouw maatschappelijke betrokkenheid uit blijkt.
We dagen je graag uit om je motivatie, waarin je bovenstaande vier vragen beantwoordt, in de vorm van een pakkend beeld, te uploaden onder 'bijlagen'. Aan jou de keuze hoe je het pakkende beeld met jouw motivatie vormgeeft. Dit mag als filmpje (max 1,5 minuut via een YouTubelink), als moodboard, als mindmap, als foto, als prezi of als iets heel anders naar jouw eigen keuze. Beperk het aantal MB´s tot maximaal 2.

Alle kandidaten ontvangen een ontvangstbevestiging per mail. Controleer daarom goed of je emailadres correct is ingevuld. Aanmeldingen die na 20 mei binnenkomen nemen wij alleen mee in de selectieprocedure als blijkt dat wij te weinig trainees hebben kunnen selecteren.

Ronde 2: Selectie dag met speeddates

Als je op basis van je motivatie en cv door bent naar de volgende ronde, ontvang je een uitnodiging voor de eerste selectie dag. Hierin word je uitgedaagd om via meerdere speeddates jezelf te presenteren.


Ronde 3: Megaselectiedag

Als je op basis van je speeddates door bent naar de volgende ronde, ontvang je een uitnodiging voor de megaselectiedag. Tijdens deze dag ga je in ieder geval in gesprek met meerdere selecteurs, en werk je met andere kandidaten aan een of meerdere groepsopdracht(en).


Ronde 4: Eindgesprek (met projectleiding RichtingZuid)


Als wij het na afloop van de voorgaande rondes nog nodig vinden krijg je een uitnodiging voor een laatste gesprek met de projectleiding van RichtingZuid.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK