Selectieprocedure voor lichting 2018-2020

De data voor de selectieprocedure voor de nieuwe lichting trainees 2018-2020 zijn bekend! Ben je van plan te solliciteren, houd deze data dan alvast vrij in je agenda. Er bestaat geen mogelijkheid om je sollicitatie op een ander moment in te halen. De selectierondes vinden allen plaats in het Gouvernement (Provinciehuis Limburg) in Maastricht. 

De selectieprocedure voor het traineeprogramma 2018-2020 zal er als volgt uit zien: 

Ronde 1: Solliciteren (van maandag 30 april tot en met zondag 20 mei 2018)

Je solliciteert online voor het traineeprogramma (zie ‘solliciteren’) Dit kan door het formulier volledig in te vullen, je CV ‘met een plus’ te uploaden, samen met een pakkend beeld waarin je jouw motivatie vormgeeft. Je kunt solliciteren van maandag 30 april tot en met zondag 20 mei (middernacht). Alle kandidaten ontvangen een ontvangstbevestiging per mail. Controleer daarom goed of je emailadres correct is ingevuld. Aanmeldingen die na 20 mei binnenkomen nemen wij alleen mee in de selectieprocedure als blijkt dat wij te weinig trainees hebben kunnen selecteren.
 
Je pakkende beeld waarin jouw motivatie is verwerkt geeft een goed beeld van jou zoals je bent en zegt iets over:

  1. Wat je persoonlijke ambitie is als trainee;
  2. Welke talenten je denkt in te zetten als trainee;
  3. Wat je wil leren als trainee;
  4. Waar jouw maatschappelijke betrokkenheid uit blijkt.
Aan jou de keuze hoe je het pakkende beeld met jouw motivatie vormgeeft. Dit mag als filmpje (max 1,5 minuut via een YouTubelink), als moodboard, als mindmap, als foto, als prezi of  als iets heel anders naar jouw eigen keuze. Beperk het aantal MB’s tot maximaal 2. 


Ronde 2: Selectie dag met speeddates (vrijdag 1 juni 2018)

Als je op basis van je motivatie en cv door bent naar de volgende ronde, ontvang je een uitnodiging voor de eerste selectie dag die wordt gehouden op vrijdag 1 juni. Die dag word je uitgedaagd om via meerdere speeddates jezelf te presenteren. 


Ronde 3: Megaselectiedag  (vrijdag 8 juni 2018)

Als je op basis van je speeddates door bent naar de volgende ronde, ontvang je een uitnodiging voor de ochtend óf middag van vrijdag 8 juni. Tijdens deze dag ga je in ieder geval in gesprek met meerdere selecteurs, en werk je met andere kandidaten aan een of meerdere groepsopdracht(en). 

 
Ronde 4: Eindgesprek (met projectleiding RichtingZuid)

Als wij het na afloop van de voorgaande rondes nog nodig vinden krijg je een uitnodiging voor een laatste gesprek met de projectleiding van RichtingZuid. Deze gesprekken vinden plaats tussen 9 en 29 juni.
Uiterlijk 29 juni weet jij of jij behoort tot de definitieve groep trainees die in september 2018 van start gaat! 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK