Opdrachten

Doordat de Provincie en verschillende gemeenten in Limburg samenwerken, krijgen onze trainees de kans om brede ervaring op te doen in de publieke sector. Ontdek waar onze trainees zich zoal mee bezighouden!

Lees meer

Omgevingsvisie Limburg 2020

LocatieProvincie Limburg

TraineeLia van der Maas

Betekenis opdracht

Tijdens mijn derde en laatste opdracht mocht ik aansluiten bij het kernteam Omgevingsvisie dat het proces voor de Omgevingsvisie Limburg 2020 mag organiseren. Wat is een Omgevingsvisie, hoor ik je al denken. Bij zo’n visie kijken we naar hoe we zouden willen dat Limburg er in 2050 uit zou komen te zien. Mijn taken binnen dit team zijn erg gevarieerd: van werkbijeenkomsten bedenken en organiseren tot een participatieplan maken en een stuk voor de nieuwe Gedeputeerde Staten schrijven. Het leuke aan deze opdracht is dat er zoveel verschillende thema’s onder vallen dat je van alles wel iets kunt oppikken. Al met al een zeer gevarieerde opdracht die nog extra aangenaam is geworden door het leuke team waarmee ik dit allemaal heb mogen doen.

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen én met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Solliciteer!