Maak kennis met het RichtingZuid traineeship

Als trainee van RichtingZuid krijg jij de kans om mee te werken aan de maatschappelijke opgaven van Limburg. Jouw traineeship staat in het teken van samenwerken, groei in jouw persoonlijke ontwikkeling, en actief bijdragen aan de Limburgse samenleving. Na twee jaar traineeship kun jij met recht zeggen dat je zowel jezelf als het overheidsvak goed hebt leren kennen, en precies weet waar jouw talenten liggen. Meer weten over het traineeship en of het is voor jou is? Neem deel aan een van onze events!

E-housedag dinsdag 18 april

Maak op een laagdrempelige manier kennis met RichtingZuid, en ga (online) met trainees in gesprek over wat het traineeship voor jou kan betekenen. Het event vindt digitaal plaats van 19.00 uur tot ca. 20:30 uur. We beginnen met een plenaire sessie en korte presentatie over het traineeship, waarna jullie in kleinere groepen naar Webex breakout rooms gaan. Daar zullen twee trainees verder met jullie in gesprek gaan over hun ervaringen.

Dit avond event zal digitaal plaatsvinden. Het is belangrijk dat je jezelf aanmeldt via het onderstaande formulier. Je ontvangt dan tijdig een toegangslink voor de digitale Webex omgeving. We sturen je tijdig alle informatie en de (Webex)toegangslink toe. Mochten er vragen zijn, stuur dan even een mail naar richtingzuid@prvlimburg.nl

E-housedag dinsdag 18 april

Ik wil deelnemen

  Ervaringen van deelnemers

  Krijg je al zin in deelname aan onze ehouse avond? Dit is wat Guiseppe Noteborn, trainee bij RichtingZuid, erover zegt:

  “Nadat je de vacature hebt gezien, heb je eigenlijk nog geen goed beeld van de functie: Wat ga je doen? Hoe ziet je dag er uit? Wie zijn mijn potentiële collega’s? De ehouse avond van RichtingZuid geeft je direct een beeld van wat er op je af gaat komen. Trainees vertellen hun verhalen met leuke anekdotes waardoor je een duidelijk beeld krijgt van het werken bij de Limburgse overheid. Er is ook voldoende ruimte om je persoonlijke vragen te stellen en dat maakte het voor mij een belangrijk moment in het proces.”

  “Wat ik toekomstige trainees wil meegeven? RichtingZuid geeft je veel eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden in het traject dat je doorloopt. Je kunt bijvoorbeeld eens een dag meelopen met een Gedeputeerde of met de weginspectie. Ook krijg je  de mogelijkheid om zelf werkbezoeken of een trainingsdag te organiseren.”

  Ervaringen van deelnemers

  Een dag meelopen bij RichtingZuid?

  Echt ervaren hoe het is om trainee te zijn bij RichtingZuid? Meld je dan aan voor een meeloopdag. We koppelen jou aan een trainee die met jou een datum afspreekt. Op die dag loop je mee en ervaar je direct mee hoe een werkdag van een trainee er uit ziet.

   Maak kennis met het traineeprogramma

   Ben je benieuwd of ons traineeship wat voor jou is? Tijdens onze e-housedag of via een meeloopdag hoor je alles over het traineeship.

   • Je ontdekt op een interactieve manier de unieke kanten van ons traineeprogramma.
   • Je leert meer over potentiële opdrachten.
   • Je hoort welke leer- en ontwikkelmogelijkheden er zijn.
   • Je gaat (virtueel) speeddaten met trainees.
   • Je kunt alle vragen stellen om er achter te komen waarom jij trainee bij RichtingZuid wil worden!

    

   Meer informatie over het traineeship
   Maak kennis met het traineeprogramma