Inschrijven - RichtingZuid
Anne van Dun
26 november 2019 door Anne van Dun

Werkbezoek iLAB Politie

Werkbezoek iLAB Politie

Als trainee bij RichtingZuid krijg je de mogelijkheid om werkbezoeken te organiseren voor jou en je mede-trainees, om alle ins en outs van (semi) overheidsorganisaties binnen de provincie Limburg te ontdekken. Tijdens mijn eerste twee maanden als trainee ben ik zo enthousiast geworden over mijn opdracht (ik ben tijdens mijn eerste opdracht aan de slag bij de politie Eenheid Limburg), dat ik mijn collega’s daar van wilde laten proeven.

Om het werkbezoek breder te trekken dan alleen de politieorganisatie, hebben mijn mede-trainee Lianne Simons en ik een werkbezoek naar het Brightlands Smart Services in Heerlen georganiseerd, waar organisaties als de gemeente Heerlen, het CBS, de politie Eenheid Limburg en natuurlijk de provincie Limburg samen komen. Tijdens deze dag hebben we heel veel geleerd over de Heerlense cryptomunt, het iLab van de politie, en het Urban Data Centre. Het werkbezoek heeft ons laten zien dat Brightlands een bruisende omgeving is, en dat er zich een heleboel innoverende projecten ontwikkelen waar we als provincie Limburg trots op kunnen zijn. Als kers op de taart mochten we natuurlijk ook nog even de nieuwste snufjes van de politie uitproberen! Anne van Dun

Wil jij Limburg sterker maken?

Kijk jij er naar uit om jezelf optimaal te ontwikkelen én met jouw inzet een bijdrage te leveren aan de Limburgse maatschappij? Word trainee bij RichtingZuid!

Solliciteer!